Ümit Kaftancıoğlu anısına öykü yarışması düzenlendi

Ümit Kaftancıoğlu anısına öykü yarışması düzenlendi ARDAHAN-BHA 11 Nisan 1980’de siyasi suikast de hayatını kaybeden TRT İstanbul Radyosu Prodüktörü, Gazeteci Yazar Ümit Kaftancıoğlu anısına Yalın Ses Yayınları tarafından geleneksel hale gelen Ümit Kaftancıoğlu öykü yarışmasında bu yıl dereceye giren yazarlar ve eserleri yarışmayı düzenleyen kurul tarafından açıklandı. Adnan Özyalçıner, Mehmet Güler, Öner Yağcı, Zeynep Aliye,...

Ümit Kaftancıoğlu anısına öykü yarışması düzenlendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümit Kaftancıoğlu anısına öykü yarışması düzenlendi

ARDAHAN-BHA

11 Nisan 1980’de siyasi suikast de hayatını kaybeden TRT İstanbul Radyosu Prodüktörü, Gazeteci Yazar Ümit Kaftancıoğlu anısına Yalın Ses Yayınları tarafından geleneksel hale gelen Ümit Kaftancıoğlu öykü yarışmasında bu yıl dereceye giren yazarlar ve eserleri yarışmayı düzenleyen kurul tarafından açıklandı.

Adnan Özyalçıner, Mehmet Güler, Öner Yağcı, Zeynep Aliye, Feyza Akbulut Öner, Hakan Cucunel, Eşref Karadağ ve Öztürk Tatar’dan oluşan kurulun değerlendirmeleri sonucunda dereceye giren ilk 10 öykü belirlendi.

Yarışmada öykü dalında en iyi eser, “Kaşınan Göz Kapağı” adlı öyküsü ile Armağan Can’ın öyküsü seçildi. Yarışma kurulu 2024 Yılı 20’nci Ümit Kaftancıoğlu Öykü Yarışması’nda dereceye giren yazarlara ödüllerinin 20 Nisan 2024 tarihinde Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılacak tören ile verileceğini duyurdu.

Ümit Kaftancıoğlu anısına öykü yarışması düzenlendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.